SLATKI DRHTAJ TIJELA

LJUBAVI MOJA ,,,,,, SLATKO JE TVOJE DRHTANJE , DOK SE KAO NJEŽNI SUTON UVLAČIŠ U MENE I CRVENIM USNAMA ZAUZIMAŠ MOJ DAH A OSMIJEHOM TIJELA KROZ MOJU KRV STRUJIŠ....

08.12.2010.

Zbog masturbacije – pada glava

Zbog masturbacije – pada glava
Jeste li znali da na Bliskom istoku ne smijete pojesti ovcu s kojom ste se upustili u seksualne odnose ili da se u Nevadi ne smijete upuštati u odnos bez kondoma ili da državi Washingtonu ne smijete nikada spavati s djevicom?

Pred zakonom smo svi jednaki i moramo ga se pridržavati, ma koliko bizaran ili nelogičan bio. Ukoliko se ne pridržavate zakona, slijede sankcije koje također propisuje država ili neka druga politička tvorevina u kojoj živite. I ako ste mislili da samo Vlada Republike Hrvatske donosi bizarne zakone koji ničemu ne služe, te ne samo da ne pomažu građanima „lijepe naše“, nego im odmažu, varate se. Imaju i brojne druge zemlje svoje „bisere“, koji našu vladu vjerovali ili ne stavljaju u nešto bolju perspektivu.

U redu, dosta kritike, jer ovo je tekst koji bi vas trebao dobro nasmijati ili šokirati, a ako nastavimo s politikom naše države, vjerojatno ćete plakati. Zbog toga, da vas malo razveselimo i da vas uvjerimo da nije sve tako crno u Hrvatskoj, pripremili smo za vas zakone koji vrijede u brojnim državama širom svijeta, a odnose se na seksualni život građana tih zemalja. Oni su u najmanju ruku bizarni, ako ne smiješni i šokantni.

1. U otočnoj državi Guam koja se nalazi na zapadnom djelu Tihog oceana (ne brinite i mi smo pogledali na kartu svijeta), postoje muškarci kojima je jedini posao da spavaju s djevicama, te ih naravno riješe tog „tereta“. Naime, žene se u toj Pacifičkoj državi ne smije udavati kao djevice.
Ovo je država jednostavno kao stvorena za muškarce.

2. U većini zemalja Bliskog istoka, gdje se poštuju islamski zakoni vrijedi pravilo, da osoba koja je imala seksualni odnos sa ovcom, ne smije ju nakon toga pojesti.
Šteta, jer poslije seksa se uvijek ogladni.

3. U Libanonu su ipak malo slobodniji po pitanju sodomije. Naime, tamo muškarci smiju imati seksualne odnose sa životinjama, no te životinje moraju biti ženke. Ukoliko muškarac ima odnos s mužjakom određene životinje i naravno bude uhvaćen, kazna je smrt.
Homoseksualnost je očiti problem u toj državi.

4. Sjedinjenje Američke Države, također imaju svoje bisere. U biti, imaju ih najviše.  
Naime, u svim saveznim državama vrijedi zakon da se za seksualne odnose sa životinjama ne smiju angažirati ugrožene vrste životinja, što ne uključuje insekte, bilo da se radilo seksualnom činu u privatnosti ili javnom mjestu.

5. U Hong-Kongu žena smije ubiti svojeg muža, ukoliko ju je prevario, ali smije to jedino učiniti golim rukama. No, osoba s kojom ju je suprug prevario, može biti ubijena na bilo koji drugi način.
Mora da u Hong-kongu ima jako puno ubojstava ljubavnica.

6. U kraljevini Bahrein, ženu može pregledati muški ginekolog, ali ne smije direktno gledati njezine spolne organe, nego indirektno – kroz ogledalo.
Potreban je oprez zbog okrenutog odraza u ogledalu.

7.
U Santa Cruzu u Boliviji, muškarac ne smije istovremeno imati spolni odnos s majkom i njezinom kćeri.
Bolje spriječiti nego liječiti.

8. Ako ste mislili da ste čuli sve, varate se. Naime, u SAD-u, u saveznoj državi Washington zabranjeno je upuštati se u seksualni odnos s djevicama, bez obzira na okolnosti, što uključuje prvu bračnu noć.
Očito moteli u susjednim saveznim državama imaju mnogo posla.

9. U gradu Cali u Kolumbiji žena smije imati spolne odnose samo sa svojim suprugom, a prvu bračnu noć, njena majka mora biti prisuta kako bi nadzirala cijeli proces.
Mora da se svi troje usreće...

10. U saveznoj državi Utah, u gradu Tremontonu, žena se ne smije upuštati u spolne odnose tijekom vožnje u kolima Hitne pomoći. Ukoliko bude otkrivena, ženino ime će biti objavljeno u lokalnim novinama, te će biti prekršajno gonjena, dok se ime muškarca neće spominjati.
Mora da je 100 godina prije zbog slične stvari žena gorjela na lomači.   

11. U gradu Romboch u saveznoj državi Virginiji, zabranjeno se upuštati u seksualne odnose s upaljenim svijetlom.
Građani mora da su vrlo sramežljivi i naravno – šparni.
 
12. U Saveznoj državi Nevada ne smije se upuštati u spolni odnos bez kondoma.
Mora da njihov natalitet vrlo malen, ukoliko se oslanjaju na povremene izlete izvan države ili pak na lošu kvalitetu kondoma.

13. Također, u državi Nevadi zabranjeno je javnim institucijama nositi kostim u obliku penisa.
Zanima nas koja je prva osoba došla tako kostimirana na posao?

14. U državama Arizoni, Floridi, Idahu, Indiani, Massachusettsu, Mississippiju, Nebraski, Nevadi, New Yorku, Ohiou, Oklahomi, Oregonu, Južnoj Dakoti, Tennesseeju, Utahu, Vermontu, Washingtonu D.C. i Winsconsinu ilegalno je da se muškarcu kroz odjeću vidi erekcija.
U ostalim državama to je očito – poželjno.

15.
U gradu Alexandria u saveznoj državi Minnesota zabranjeno je muškarcu voditi ljubav sa ženom ukoliko njegov dah zaudara češnjak, luk ili sardine. Prema zahtjevu svoje žene, muškarac mora oprati zube.
Kao da će ih zubna pasta spasiti...

16. U Minnesoti, također, je svim muškarcima zabranjeno imati seksualni odnos sa živom ribom.
Ženama očito nije zabranjeno.

17. Muslimanima je zabranjeno gledanje genitalija na mrtvim tijelima, a to se odnosi i na pogrebnike. Genitalije moraju cijelo vrijeme biti pokrivene ciglom ili komadom drveta.

18. U gradu Newcastle u saveznoj državi Wyoming zabranjeno je parovima upuštati se u seksualne odnose ukoliko se nalaze u walk-in hladnjaku od trgovine.
Mora da je to prije donošenja zakona ovo mjesto vođenja ljubavi bilo vrlo popularno.

19. U Indoneziji će svima koje uhvate u masturbaciji – odrubiti glavu.
Dakle, prolazi samo seks u parovima...

20. U hotelima na Sioux Falls u državi Južna Dakota, sobe koje unajme parovi na jednu noć moraju imati dva razdvojena kreveta udaljena barem 70-ak centimetara. Također, zabranjeno je vođenje ljubavi na podu, između kreveta.
Na krevetima je dozvoljeno...
zena.hr
eXTReMe Tracker
SLATKI  DRHTAJ  TIJELA
Idem s tobom svim tim putevima, mada znam da cilja nema.. vodi me tvojim putevima i zaboravimo da kraja nema. Dan za danom na cesti smo bez cilja i uprkos svemu zelim da uvijek budemo zajedno. Sanjivo ce jutro izaci iz noci nad Savom vidim golubove bijele..sreca nas je stigla a tuga nece moci. Kad sam sa tobom vjerujem da sve je moje..zaboravljam na sve svoje more jer sam tad... tako bezbrizna,, razmazena i voljena. Jos ti ne znam niti lik ali znam da si drugaciji od svih, ponesi me na krilima sna njezniim stazama do neba, ponesi me daljinama.. nadjimo ljubav medju zvijezdama..samo ti i ja..
MOJI LINKOVI

IRINA KAPETANOVIĆ MRAZEVI.........

DINO MERLIN SMIJEHOM STRAH DA POKRIJEM..........

FORUM

MOJI FAVORITI

BROJAČ POSJETA
314879